Tweestromengemeente Heerewaarden Rossum  Hurwenen

Seniorengesprekskring  

 

 

 

 

 

      Ontmoeting 

        Jan Bakker

 

 

 

 

 

Zin in ouderdom   

Vanaf 16 april willen we een viertal lezingen organiseren over 'Zin in ouderdom'. Dit is een regionaal inititatef. Ouderen worden in deze tijd vaak als een probleem'' benaderd. Ouderen krijgen immers met beperkingen te maken. daardoor zijn ze midner snel en worden ze soms afhankelijk.  Dit kost de samenleving geld.

Dit is enerzijds waar en anderzijs niet waar. Juist vanuit ons geloof mogen we weten dat iedere mens in iedere levensfase waardevol en kostbaar is. Wij geloven dat ouderen door hun lange levenservaring juist een zinvolle bijdrage kunnen leveren aan onze maatschappij. 

In de lezingen willen we ingaan olp de beperkingen waar wij als ouderen mee te maken krijgen en gaan ontdekken waar voor ons uitdagingen en kansen liggen. 

Komt u ook?

16 april 'Waardig ouder worden' met René Rosmolen in Het Anker, Vergtweg 87, Zaltbommel. De hr Rosmolen is geestelijk verzorger en schilder. Begin: 19:30 uur.

23 april: 'Leven m et dementie', met Irene Smoor en Marten Tel in gebouw Johanna, bij de Protestantse kerk in Kerkdriel.

15 mei: 'Voltooid Leven', met Annemariieke van de Wouden, in de Nieuwhof bij de Protestantse kerk  in Rossum, ingang kerkplein.

29 mei: 'oud en wijs' in de Sint Maarten in Zaltbommel o.l.v. de predikanten

Tijd:  van 19:30 tot 21: 30  Kosten: vrijwillige bijdrage

De organisatie ligt bij de Prot. GEm. ZAltbommel i.w., Prot. GEm. Kerkdriel en de Prot. Tweestromengemeente Rossum-Heerewaarden-Hurwenen

voorheen Hervormde Kerk Heerewaarden